Planirate da osnujete firmu ili radnju?
POZOVITE SADA: 011/328 2128

Ko smo mi

Osnivač i direktor firme Probiznis centar je Dejan Savić. Dejan je završio ekonomski fakultet 2006 godine na smeru finansijski menadžment i računovodstvo i od tada radi na poslovima vezanim za računovodstvo i knjigovodstvo, prvo kao zaposlen a potom i kao rukovodilac poslovne jedinice u Novom Sadu jedne od najvećih knjigovodstvenih firmi u Beogradu, Kontopromet d.o.o.

Od Aprila 2010 godine, registrovana je knjigovodstvena firma Probiznis Centar i do danas smo ostvarili veoma uspešnu saradnju sa većim brojem firmi i preduzetnika. Na stranici „šta drugi kažu o nama“ možete videti kakav smo utisak ostavili na naše sadašnje klijente.

Dragana Savić je diplomirani ekonomista i računovođa koja je pre firme Probiznis centar radila na poslovima finansija i računovodstva u Narodnoj Banci Srbije i DTD Ribarstvu.

 

 

 

Nevena Tošić je strukovni ekonomista sa višegodišnjim iskustom vezanim za poslove vođenja knjiga za pravna lica i preduzetnike.

 

 

 

Jela

Jelena Milovac je takođe strukovni ekonomista i u našoj agenciji je zadužena za poslove kontiranja i knjiženja poslovnih promena.

 

 

 

 

NatalijaNatalija Pršić je diplomirani ekonomista i zadužena je na poslovima finansijskog operatera u agenciji.