Planirate da osnujete firmu ili radnju?
POZOVITE SADA: 011/328 2128

U čemu smo drugačiji

Većina osoba koje imaju sopstvene biznise danas se nalaze pod stalnim stresom zbog slabog poslovanja, ne plaćanja i sve većih poreza koje imaju prema državi. Ono što mi radimo je da pomažemo tim osobama da plaćaju manje poreze (u skladu sa zakonom), imaju veći profit i najvažnije miran san.

Verovatno se pitate kako to radimo?

To je odlično pitanje.

Kada dođete kod nas mi nismo fokusirani samo na jedan deo biznisa već na biznis kao celinu i njene dve najvažnije funkcije pored konkretnog proizvoda ili usluge – a to su knjigovodstvo i marketing.

Pored standardnih poslova u knjigovodstvu kao što je evidentiranje poslovnih promena, vođene glavne knjige i pomoćnih knjiga, obračun PDV-a, zarada i svih drugih poreza, kadrovskih poslova i slično, mi radimo još tri ključne stvari za uspeh bilo kog biznisa.

Prvo, putem planiranja poreza omogućujemo vlasniku biznisa da plaća manje poreze tako što koristimo sve zakonom dozvoljene poreske odbitke.

Drugo, dajemo informacije vezane za upravljanje gotovinom i tako pomažemo da se predvide buduće potrebe za novcem i osigura dalje finansiranje. Takođe, pomažemo oko pripremanja dokumentacije za dobijanje kredita od banaka, što značajno uvećava vaše šanse za dobijanje kredita jer banke dobro prepoznaju vrednost urednog i tačnog vođenja knjigovodstvene dokumentacije.

I treće, dajemo ključne knjigovodstvene pokazatelje i informacije potrebne za donošenje poslovnih odluka kao što su racio likvidnosti, zaduženosti, rentabilnosti, ekonomičnosti i dr.

A polazeći od toga da je marketing „motor“ koji pokreće svaki biznis i da je zbog toga najvažnija funkcija svakog biznisa jer bez obzira koliko ste dobri u nečemu to vam ništa ne vredi ako nemate mušteriju ili klijenta.

Iz tog razloga uložili smo hiljade sati u prikupljanje ideja, strategija i taktika od najuspešnijih marketinških eksperata današnjice i želimo da te praktične i dokazane ideje podelimo sa vama kako biste i vi privukli više mušterija, ostvarili veći broj prodaja i zaradili više novca.

Ne znamo da li smo mi ono što tražite, ali ako osećate da vaši trenutni rezultati koje postižete nisu ono što stvarno želite, tada nas možete kontaktirati i dobiti više informacija o tome šta radimo i kako vam konkretno možemo pomoći.