Planirate da osnujete firmu ili radnju?
POZOVITE SADA: 011/328 2128

Početna

Zašto radimo ovo besplatno za vas?

Verovatno ste već sebi postavili ovo pitanje, i to je odlično pitanje.

A evo i našeg razloga zašto ovo radimo. Mi želimo da vam maksimalno pomognemo da pre svega dobro počnete, a i kasnije, da nastavite da razvijate i poboljšavate vaše poslovanje. Jedan od preduslova za to jeste da donosite dobre odluke. I jedna od najvažnijih odluka koja stoji pred vama jeste izbor poslovnih partnera sa kojima ćete sarađivati, a jedan od tih partnera jeste i knjigovođa.

U poslednjih devet godina, u saradnji sa preko 100 firmi i radnji, naučili smo da u prvom kontaktu sa knjigovođom, većina privatnika je nesigurna i neodlučna kada treba da se izabere knjigovodstvena agencija. I to potpuno razumemo, jer to nije nešto što se radi svakog dana.

I zbog toga, želimo da vam maksimalno pomognemo da vi donesete dobru odluku oko izbora knjigovodstvene agencije za vašu firmu, tako što ćemo preuzeti sav rizik na sebe. Umesto da plaćate nekom 100€ da vam obavi proces osnivanja firme, mi ćemo to uraditi za vas besplatno jer želimo da nas upoznate i vidite kako radimo. I tek nakon toga, ako ste zadovoljni, možete nam pružiti priliku da vam vodimo poslovne knjige, i da svojim znanjem, iskustvom i kontaktima pomognemo da ostvarite svoje ciljeve zbog kojih i ulazite u privatne vode.

Možete zakazati sastanak, ili nas kontaktirati sa bilo kojim pitanjem.

One Response to “Početna”


  1. Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in and view the post's comments. There you will have the option to edit or delete them.

Leave a Reply